DONG Energy

Energien blev brugt rigtigt med en utraditionel direct mail

De fleste beslutningstagere i større danske virksomheder bliver bombarderet med henvendelser, og det er svært at trænge igennem. Specielt med komplekse budskaber.

DONG Energi ville gerne promovere Energy Management – en form for redskab til at komme hele vejen rundt om en virksomheds energiforbrug, så der kan optimeres, hvor det kan lade sig gøre.

Med tre fokusområder og begreber som Energieffektivisering, Indkøbsrådgivning og Klimaløsninger kunne kampagnen risikere at snuble i lange forklaringer, vi aldrig ville få nogen til at bruge tid på at forstå. Der var behov for en mere utraditionel løsning.

Små film med gode historier

Vi producerede en video-dm med fire korte film. Udover en film, der satte scenen for indholdet, blev hvert fokusområde præsenteret i sin egen film ved hjælp af et aktuelt projekt med en eksisterende kunde. Vi fortalte altså om redskabet og beviste værdien – på 1 ½ minut.

Oplæg til dialog

Når filmene var landet hos modtagerne, kontaktede en rådgiver fra DONG Energy efterfølgende kontaktpersonen for at tage en snak om energi, forbrug og optimering. Og med en direct mail, som de fleste kunne huske, var det nemt at starte dialogen.

 

small_frame_open_book_DONG_360x416px

small_frame_graphic_DONG_360x416px

medium_frame_graphic_DONG_740x416px

GIF_DONG_FOREVER_740x416

small_frame_book_closed_DONG_360x416px

medium_frame_book_closed_DONG_740x416px

small_frame_electronic_DONG_360x416px