ZUPA_case_AP_cheese[4].jpg
Kampagne

Arla Pro
Jagten på den perfekte cheeseburger

Selvom burgere for længst har transcenderet fastfood-kategorien, sværger mange kokke stadig til billig forarbejdet ost i deres cheeseburgere. Denne vane ønskede Arla Pro – som leverandør af kvalitetsost til restaurationsbranchen – at ændre, og derfor bad de om vores hjælp til at sætte god ost på dagsorden på deres markeder.

Faglig stolthed og ostenørderi

I konceptudviklingen valgte vi at gribe fat i kokkenes faglige stolthed. I stedet for at tale produkter, satte vi os for at levere viden og værktøjer, der kunne hjælpe kokkene i jagten på den perfekte burger. Målet var at sætte det gode håndværk i centrum, positionere Arla Pro som en førende videnspartner på området og, ja, sælge mere ost.

Optagelser af Kudos Dsign Oy, Finland

Rigeligt med viden

Resultatet blev ”Chasing Cheeseburger Perfection”: En platform for professionelle burgerkokke. Det content-tunge koncept samlede markedstrends, forbrugerindsigter, testresultater, opskrifter og ostenørderi under én fane – og gjorde det hele spiseligt for målgruppen gennem et nøje udvalgt mix af digitale og trykte medier.

arla_image5.jpg
arla_image11.jpg
arla_image12.jpg
arla_image13.jpg

SoMe til snæver målgruppe

Da kendskabet til Arla Pro var begrænset i målgruppen, lod vi SoMe-indsatsen spille en hovedrolle. Gennem målrettede budskaber til kokke-målgruppen via Instagram og Facebook fik vi skabt solid opmærksomhed omkring Arla Pro som brand og leverandør.

Best practice

Konceptet blev lanceret på det franske og tyske marked i 2019. Kampagnerne scorede højt på engagement, reach og trafik til hjemmesiden, og udrulningen er siden blevet brugt som best practice hos Arla Pro ift. eksekvering af paid media-kampagner på tværs af markeder. I dag er konceptet live i England, Frankrig, Tyskland, Sverige og Danmark – og på tværs af markeder er sociale medier den primære driver af trafik til de lokale websites.

SoMe-resultater fra Frankrig og Tyskland

2
millioner visninger
1 ud af 10
engagerede sig i kampagnen
5 gange
bedre pris pr. klik end branche-benchmark

Vil du vide mere?

Kontakt /
Helene Roager Petersen
Account Manager
+45 2424 2063
hr@zupa.dk