jysk_apartment_banner.jpg
Kampagne

JYSK
The JYSK Apartment

”Vi vil vise forbrugerne, at de tager fejl”. Det var den klare ambition, da Jysk lancerede en kampagne for at eliminere opfattelsen, at JYSK-brandet er synonymt med møbler uden kvalitet og karakter. ”The Jysk Apartment”-kampagnen bygger på en virkelig penthouse-lejlighed, der er indrettet udelukkende med JYSK-produkter – fra møbler til tæpper, billeder og nipsgenstande – for at vise, at det faktisk er muligt at få en lejlighed til at ligne en million til en meget lavere pris. Hele indretningsprocessen blev grundigt dokumenteret og brugt som content i en omfattende og meget succesfuld digital kampagne, der løb over 10 uger i hele Europa.

Digital first

Kampagnen erstattede traditionel envejskommunikation via print og tv med en 100% digital tilgang for at muliggøre interaktion med målgruppen. Kampagnen kørte på Facebook, Instagram, online-bannere og YouTube pre-rolls, hvor en klar call-to-act opfordrede til at klikke forbi det dedikerede JYSK Apartment website.

jysk_apartment_image12.jpg
jysk_apartment_image16.jpg

Anmeldt af bloggere fra Norden

Som del af proof-of-point-strategien blev kendte bloggere fra Danmark, Norge og Sverige bedt om at tilbringe en nat i The JYSK Apartment og fortælle deres mening om indretning, kvalitet og oplevelsen som helhed – og det gav værdifuld PR.

jysk_apartment_image15.jpg
jysk_apartment_image5.jpg
jysk_apartment_image13.jpg
jysk_apartment_image14.jpg
jysk_apartment_image17.jpg
jysk_apartment_image2.jpg

Resultatet

Virkede det? Det korte svar er ja. The JYSK Apartment-kampagnen nåede ud til 27,6 mio. unikke brugere og YouTube pre-rolls blev set 7,9 mio. gange. Det bedste af det hele var, at prisen for at nå så mange mennesker kun var en 1/3 af prisen for at opnå samme resultater ved hjælp af traditionel tv-reklame. Sidst, men ikke mindst viste undersøgelser efter kampagnen, at 12,4% flere forbrugere havde et positivt indtryk af produkter fra JYSK.

7.9 mio.
Pre-roll visninger
27.6 mio.
Kampagne-reach
12 %
Forbedret indtryk af JYSK

Vil du vide mere?

Kontakt /
Albert Funder
Commercial Director, Partner
+45 2141 5330
afu@zupa.dk