paerfekt_banner.jpg
Identitet Kampagne

Muskelsvindfonden
Når et ord siger mere end 1.000 billeder

Muskelsvindfonden ønskede en ny platform til at italesætte deres pay-off ”Plads til forskelle”. Platformen skulle række ud over personer med muskelsvind og sætte fokus på perfekthedskulturen, der omgiver og udfordrer os alle. Samtidig måtte platformen gerne lægge op til mulige partnerskaber på tværs af brancher – noget som Muskelsvindfonden historisk set har været gode til.

paerfekt_image4.jpg

Identitet skabt til at sprede budskabet

Pærfekt sætter ord (eller bogstav om man vil) på opgøret med det perfekte. Det er en fortælling om, at fejl er en vigtig og uundgåelige del af livet – en del af det autentiske og det naturlige. Pærfekt er på den måde en hyldest til alle, som hverken kan, vil eller magter at leve op til idealet om det perfekte – en lille ’stavefejl’, der anerkender det fine i det uperfekte. Intet og ingen af os er perfekte – og det er helt Pærfekt.

paerfekt_image1.jpg
paerfekt_image3.jpg
paerfekt_image2.jpg

Gin, croquis og krumme agurker

Pærfekt blev introduceret på Folkemødet på Bornholm med arrangementet ”Gin & Croquis”. I et mere end fyldt Politiken telt tegnede deltagerne ældre, tykke, tynde og handicappede kroppe og fik serveret Pærfekt Gin – destilleret på blandt andet usælgelige agurker, hvis eneste ”fejl” var at være misformede.

paerfekt_image6_1.jpg
paerfekt_image8.jpg
paerfekt_image7.jpg
paerfekt_image9.jpg

Pærfekt t-shirt og hoodie

Hjælp Pærfekt-kulturen på vej med en cool t-shirt eller hoodie.

paerfekt_image10.jpg
paerfekt_image5.jpg

Vil du vide mere?

Kontakt /
Mads Mikkelsen
Creative & Partner
+45 21 41 53 21
mm@zupa.dk