wxc_banner.jpg
Identitet Koncept

WXC
The search for the world’s toughest runners

”VM Cross Country 2019 er uden sammenligning den mest meriterede løbeevent, der nogensinde er afholdt på dansk grund. Det er, kort fortalt, kampen mellem verdens bedste løbere”, fortæller Jakob Larsen, direktør for Dansk Atletik Forbund. Zupa hjalp med at udvikle koncept og grafisk identitet til det historiske event.

wxc_image1.jpg

10° hældning

Verdens bedste løbere har nok ikke ubetinget gode minder fra Moesgaard Museum. Den ellers så smukke og inspirerende bygning spillede nemlig en hovedrolle på ruten. Turen gik op af det 10 graders stejle tag - 5 gange. Og netop de 10 grader er hvad typografien er roteret med på de grafiske elementer og refererer hermed til tagets hældning.

Grafisk tapet samler hele eventet

WXC er den største atletik begivenhed i Danmark. Og sådan en begivenhed indeholder et væld af grafiske elementer. For at få hele eventet til at fremstå ensartet men samtidig dynamisk, skabte vi et grafisk "WXC Tapet" der prydede alt fra løbenumre til "Forstyr ikke skilte" til hotelværelser. Mønstret var skabt med udgangspunkt i højdekort fra den historisk hårde Moesgaard rute.

wxc_image2.jpg
wxc_image3.jpg

The search for the world’s toughest runners

Med den historiske hårde rute, og en startliste af verdens bedste løbere, blev konceptet "The Search for the worlds toughest runner" udviklet. Et koncept der satte rammen om dagene og var med til at forklare tilskuere og TV-seere hvilken sportsgren Cross løb er og hvad der kræves for at kunne begå sig.

wxc_image4.jpg

VM Cross i Aarhus vil overgå alt, hvad vi tidligere har set på dansk grund. Det er ikke hverdagskost, at Kenya stiller med fire regerende verdensmestre uden at kunne føle sig sikre på at vinde titlerne. / Jakob Larsen, direktør for Dansk Atletik Forbund
wxc_image10.jpg
wxc_image11.jpg
wxc_image6.jpg
wxc_image9.jpg
wxc_image7.jpg

Vil du vide mere?

Kontakt /
Mads Mikkelsen
Creative & Partner
+45 2141 5321
mm@zupa.dk