nov 2, 2016

Zupa søger praktikanter

Stræber du efter at blive klogere på den digitale reklameverden? Zupa søger dygtige og ambitiøse praktikanter til konsulentgruppen til efteråret 2017. Er det dig?


Dine kompetencer
Du er i gang med en kandidatuddannelse på CBS, RUC, KU eller lignende, hvor du er engageret i skolen og opnår resultater, der afspejler det. Det er næsten lige meget, hvor meget erfaring du har, når bare du er en af de bedste og villig til at lære – så skal vi nok hjælpe dig til at blive endnu bedre.

Brænder du for at arbejde med markedsføring på digitale og sociale medier? Og har du erfaring med Google Adwords, Google Analytics, Facebook annoncering eller lignende? Så er det bestemt et plus. Men da vi søger forskellige profiler, er det ikke et krav.

 

Din person
Du er nysgerrig og ambitiøs af natur på dine egne og kollegaers vegne, og vil lære også at blive det på kundernes vegne. Du er selvstændig og har et brændende behov for at klare dig godt og komme frem i verden – og så er du overbevist om, at mixet mellem kreative og strategiske kommunikationsløsninger lige er dig.

Af natur er du udadvendt og socialt anlagt, og du kan indgå som en del af et stærkt hold – både fagligt og personligt. Gåpåmod er en af dine styrker, og du er ikke bange for at give dig i kast med nye udfordringer. Er du en haj til powerpoint, taler det ikke imod dig.

 

Vi stiller høje krav til dig, fordi…

  • vi brænder for at give kunden den absolut bedste løsning
  • vi har en klar ambition om fortsat at være Danmarks bedste bureau
  • vi har en høj faglighed med branchens dygtigste kreative og strategiske kræfter

 

Vi kan tilbyde dig…

  • et forløb i tæt parløb med en senior
  • en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens
  • ansvar fra første dag
  • søde, gode og dygtige kollegaer og et socialt arbejdsmiljø

 

Kontakt
Send din ansøgning til [email protected] senest d. 1. august 2017. Skriv venligst ’praktikant efterår 2017’ i emnefeltet. Vi forventer, at du kan starte i august/september 2017. Praktikopholdet er ulønnet og minimum 4 måneder.

 

Lidt om Zupa
Vi er et af landets bedste full-service reklamebureauer med et stærkt digitalt afsæt. Vi arbejder for nogle af Danmarks største virksomheder i Norden og globalt. Vi sidder 30 mand i Toldbodgade 49. Vi går meget op i at have en balanceret tilgang til kreativitet, hvor alle discipliner og medier betragtes som ligeværdige og sættes i spil, når det giver mening. Vi er klar over, at vi ikke kan gøre alt – vores største opgave er derfor at hjælpe vores kunder med at gøre det rigtige.