umbraco-hero.jpg

Certificeret
Umbraco Partner

Det bedste af to verdener

Overvejer I et helt nyt website eller opgradering af det eksisterende? Hos ZUPA får I et stærkt samspil mellem strategiske, kreative kræfter og digitale specialistkompetencer – og garanti for en løsning, der er skræddersyet jeres behov.

En af de platforme, vi er eksperter indenfor, er Umbraco, som giver en stor grad af frihed i forhold til både design og funktionalitet. Som Certified Umbraco Partner har vi et solidt ben plantet i den tekniske del – samtidig med at vi kan rådgive strategisk og kreativt og sikre en optimal brugeroplevelse. Det er det bedste af to verdener – Creative heart. Digital mind – og endda til skarpe priser takket være et strømlinet set-up.

Certificeringer med tryghedsgaranti

Når vi udvikler webløsninger for vores kunder, er det på et fundament af stærke specialistkompetencer, som sætter en ære i at levere det bedste af det bedste. Hver gang og altid med udgangspunkt i jeres behov og forretning.  

Umbraco er med god grund en af de mest populære open source-platforme. Platformen er fleksibel, stabil og sikker – og med en utrolig stor grad af frihed i forhold til bl.a. integration af de seneste web-teknologier og effektiv flersproget indholdsstyring. Netop de mange muligheder gør det vigtigt at vælge en erfaren partner, der altid er 100% opdateret på ny viden – og det er I garanteret med os og de certificeringer, Umbraco har tildelt os.

End-to-end-løsninger
Drag fordel af et hus med både strategiske, kreative og digitale kompetencer og lad os stå for hele løsningen fra A til Z – fra de indledende strategiske tanker over brugeroplevelse og design til eksekvering, programmering og udarbejdelse af indhold.
Delopgaver
Måske har I allerede nogen, der kan stå for programmeringen, men mangler hjælp og sparring på brugeroplevelse og design. Måske har I designet på plads, men leder efter superdygtige udviklere. Med solide kompetencer i begge lejre kan vi hjælpe, hvor I har brug for det.
Indhold
Indhold er en af vores spidskompetencer. Vi kan udvikle fx tekster, billeder, illustrationer og video – og med vores stærke kreative og digitale kræfter sikre, at kommunikationen matcher jeres brand og skaber værdi.

Udvalgte referencer

Djurs Sommerland
Aarhus Kommune
eBoks
Mærsk
Piega
Ambiente
Horsens Kommune
Djurs Sommerland

Nye digitale oplevelser til Nordens største sommerland

En ny Umbraco-hjemmeside til Djurs Sommerland har skabt nye digitale oplevelser for brugerne. Nu starter turen allerede på mobilen, og det har øget salgskonverteringen med mere end 80 procent.
Aarhus Kommune

Prisvindende UX og design

ZUPA har skabt et designsystem til Aarhus Kommunes 80 hjemmesider. Brugerne har kvitteret med at kåre den til bedste kommunale hjemmeside i kategorien UX og design.
eBoks

Brugervenligt og langtidsholdbart design

ZUPA har designet online versionen af eBoks ud fra en ambition om, at designet skal kunne bruges af alle - og at rammerne skal være smukke og indbydende.
Mærsk

Lokale hjemmesider til global virksomhed

ZUPA hjælper Mærsk med at versionere og udkomme med deres mange lokale hjemmesider i forskellige sprogversioner. En opgave der kræver stram styring og et effektivt digitalt team.
Piega

Schweizisk super-kvalitet - også digitalt

Piega er en af Europas førende højtaler-producenter. ZUPA har skabt et digitalt univers hvor deres højtalere, der både tiltrækker trafik og giver produkterne mulighed for at spille.
Ambiente

Smukke digitale rammer til Ambiente

Som leverandører af butiks- og domicilindretning, messestande og kunsthaller, stiller Ambiente høje krav til æstetik og funktionalitet. Et godt match med ZUPA, der deler de høje ambitioner.
Horsens Kommune

Branding starter med en god hjemmeside

Horsens Kommune stillede ikke bare krav til høj brugervenlighed - men også til et stærkt visuelt design. Derfor valgte Horsens at lade ZUPAs redesign af hjemmesiden danne grundlag for en helt ny designguideline for kommunen.

Hvad kan vi hjælpe med?

I ZUPA har vi mere end 20 års erfaring med både kommunikation og digitale løsninger. Vi ved, hvordan enhver opgave gribes bedst og mest effektivt an – uanset omfang og ambitionsniveau.

Certified Umbraco Partner
Som certificeret partner kender vi Umbraco-platformen til bunds og udvikler websites, der fungerer optimalt på både mobiler, arbejdsstationer og alting derimellem. Vi designer og bygger websites, som web-redaktører elsker at bruge, og hvor jeres kunder nemt kan navigere og finde frem til netop den information og de produkter, de søger.
Umbraco certified Master
Umbraco Certified Masters er udviklere, der kender Umbraco-platformen både forlæns og baglæns. De kan rådgive om den rigtige strategi for integration med eksisterende værktøjer og platforme og ved, hvordan og hvornår specialfunktioner skal og bør udvikles, så jeres løsning er både gennemtænkt og enkel.
Umbraco Cloud Powerhouse
Som Umbraco Cloud Powerhouse sikrer vi jer først og fremmest en løsning med høj performance, der er opdateret med de seneste sikkerhedspakker. Samtidig får I med Umbraco Cloud Powerhouse mulighed for hurtigt at skalere jeres løsning efter behov og teste nyt indhold og nyudviklinger inden publicering.

Stærkt set-up og strømlinet proces

En af de mange fordele ved at teame op med ZUPA er en strømlinet proces, som bæres igennem af et hold af stærke spillere. Hele den strategiske og kreative del og al projektledelse og kvalitetssikring sker fra vores kontorer i København og Aarhus, mens udviklingen foregår hos vores søsterselskab i Ho Chi Minh City, Vietnam. Her sidder vores Umbraco-certificerede udviklere under kyndig dansk ledelse – sammen med knap 200 andre programmerings- og produktionsfolk. Det er altså et professionelt, agilt set-up, I køber ind i – med en gennemtestet proces, der gør det nemt for jer hele vejen. I skal bare kaste bolden til os; så griber vi den og løber den i mål. 

workshop.jpg
Workshops med inddragelse af kunden er et godt udgangspunkt for det strategiske og kreative arbejde med webløsninger.
vn_digital_ha.JPG
Al udvikling foregår i Vietnam, hvor ZUPA har Umbraco Certified Master-udviklere.

Jeres fordele

Strategisk digital forståelse
Stærk strategisk sparring med omfattende digital forståelse under ét tag.
Single-point-of-contact
Al projektledelse foregår på dansk fra én kontaktperson.
Konkurrencedygtige priser
Vores Vietnam-set-up sikrer attraktive priser – uden at gå på kompromis.
Prisvindende brugeroplevelser og design
ZUPA har igennem årene vundet en lang række priser for digitale løsninger.
Fleksibelt set-up
Uanset størrelsen af jeres projekt har vi kompetencerne til at levere.
Certificerede Umbraco-udviklere
Specialistkompetencer med dyb teknisk indsigt i Umbracos mange muligheder.
Morten Eskildsen
Kontakt /
Peter Enevoldsen
Kontakt /

Kom godt fra start
- helt gratis